Megrendelés

Tudj meg többet a Trimeszter készítményekről

- szerves hatóanyagokkal, a jobb hasznosulásért -

Mikor kell elkezdeni szedni a Trimesztert?

A Trimeszter várandósvitamin abban lesz a segítségedre, hogy vitamin, tápanyag és nyomelem raktáraidat feltölti, így felkészíti a testedet arra, hogy kisbabád lehessen. A teherbe esés a tested számára hatalmas kihívás, amit csak akkor fog vállalni, ha az egészségi állapotod, és az álltalános erőnléted is jó. Vagyis a Trimesztert már akkor érdemes szedned, amikor elhatározzátok a pároddal, hogy most már jöhet a baba.

Mennyi ideig kell szedni a Trimesztert?

A Trimeszter egy várandós vitamin, aminek a célja, hogy a szervezeted tápanyag raktárait feltöltse, ezzel segítve a teherbe esés, és a kicsi kihordását, valamit a szoptatást. Az, hogy meddig kell szedned a Trimesztert, egyénenként változik, hiszen minden szervezet egyedi.

A szülés után is szedni kell a Trimesztert?

A születés után a Trimesztert nem kell abbahagyni, sőt. A szoptatás időszaka is extra igénybevétel az anya szervezetének, vagyis a fokozott ásványi anyag, nyomelem és vitamin bevitel ekkor is fontos, hogy a tejtermelés zavartalan lehessen. A Trimeszter 3 készítmény ebben az időszakban is segítségedre lesz.

Melyik Trimesztert szedjem?

A Trimeszter várandósvitamin különleges tagolású, trimeszterenként bontott. Az első, vagyis a Trimeszter 1 a baba tervezésétől egészen az első trimeszter (fogantatástól számított 12. hét) végéig, a Trimeszter 2 a második trimeszterben (12.-28. hét), a Trimeszter 3 pedig a harmadik trimesztertől (28. héttől) egészen a szoptatás végéig segíti a szervezeted tápanyag, nyomelem és vitaminellátottságát.

Hogyan kell szedni a Trimesztert?

A Trimeszter várandósvitamin szerves kötésű anyagokat tartalmaz, ami nagyon fontos, hiszen sokkal jobb felszívódást, hasznosulást biztosít, mint a szerveztelen kötésű anyagok. Ahhoz, hogy ezeket a vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat össze tudjuk kapcsolni, két, nagyobb méretű tablettára kellett bontani a napi adagot. Ez azt jelenti, hogy egy doboz Trimeszterben 60 darab tablettával találkozhatsz, ami egy hónapnyi adag. Reggel és este vedd be a készítményt, egy kis folyadékkal.

A Trimesztert nem kell szüneteltetni sem betegség, sem a menzesz alatt, nyugodtan szedheted, hiszen a hatását ekkor is kifejti. Ha a terhesség már létrejött, a Trimesztert akkor is folyamatosan, megszakítás nélkül tudod szedni.

Miért zavarja össze a menzeszem a Trimeszter?

Sokan tapasztalják, hogy a Trimeszter szedése miatt a menzeszük összekavarodik. Nos, a jó hír, hogy nem összekavarodik, hanem helyreáll. A szervezet számára az elsődleges a létfenntartás, és csak másodlagos a reprodukció. Ez azt jelenti, hogy az olyan funkciókat, amik nem az élet fenntartásához kellenek korlátozza, ha nem áll rendelkezésére megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem. A „zavarodást” az okozza, hogy a menzesz eddig rosszul, elégtelenül, vagy éppen visszafogottan látta csak el a feladatát, mert a tápanyagraktárak nem voltak feltöltve. A Trimeszter most feltölti ezeket, így a menzesz is elkezd visszaállni a normál mederbe. Ehhez viszont kell egy kis idő, és ebben az átmeneti időszakban észlelheted úgy, hogy a Trimeszter összezavarta a menzeszedet.

Szedhetem más készítményekkel is a Trimesztert?

Alapvetően igen, de mindenképpen figyelned kell bizonyos anyagok mennyiségére. A D-, E-, A-, illetve a K-vitamin zsírban oldódó vegyületek, melyeket túl lehet adagolni. A vízben oldódó társaik esetében ez nagyon nehéz, a felsorolt vitaminoknál azonban nem szabad túllépni a nemzetközi ajánlásokban előírt mennyiséget. A túladagolás a szervezet számára nagyon előnytelen, ezért a Trimeszter dobozán felsorolt mennyiségeket vedd figyelembe akkor, amikor más készítményt is szeretnél együtt szedni a várandós vitaminunkkal!

A túladagolás veszélye abban az esetben is fennáll, ha cink és/vagy réz tartalmú készítményeket szedsz egyszerre a Trimeszterrel. Kérlek, ebben az esetben is fordíts fokozott figyelmet a nemzetközi ajánlások alapján meghatározott mennyiségek betartására!


További termékeink:

Trimeszter Prémium 1

Trimeszter Prémium
1

0-3 hónap

Trimeszter Prémium 2

Trimeszter Prémium
2

4-6 hónap

Trimeszter Prémium 3

Trimeszter Prémium
3

7-9 hónap

Trimeszter 1

Trimeszter
1

0-3 hónap

Trimeszter 2

Trimeszter
2

4-6 hónap

Trimeszter 3

Trimeszter
3

7-9 hónap

Trimeszter 1 Jód Nélküli

Trimeszter 1
Jód nélküli

0-3 hónap

Trimeszter 2 Jód Nélküli

Trimeszter 2
Jód nélküli

4-6 hónap

Trimeszter 3 Jód Nélküli

Trimeszter 3
Jód nélküli

7-9 hónap

Trimeszter Women

Trimeszter
Women

Nőknek.

Trimeszter Men

Trimeszter
Men

Férfiaknak.

Trimeszter with Quatrefolic

Trimeszter
with Quatrefolic®

4. generációs folát.

"Trimeszter várandósvitamincsalád forgalomba helyezése elsőbbségi magyar bejelentésen alapuló külföldi szabadalmi bejelentésnek finanszírozása"
A támogatás összege: 1 827 394 Ft

"Trimeszter várandósvitamincsalád nemzeti szabadalmaztatása" A támogatás összege: 596 400 Ft

Kedvezményezett: Baby-Med Professional Company Kft.
A projekt a Magyar Kormány támogatásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kezelésében a Kutatási Technológiai és Innovációs Alap finanszírozásával valósul meg.
Étrend-kiegészítő termék. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Forgalmazza: BABY-MED Professional Company Kft. - 2000 Szentendre Kőzúzó utca. 24. | OÉTI notifikációs számok: 11700/2013,11701/2012,11702/2012